Grrrr…

Koliko nas Grrrrmi?


site statistics

Kategorije

 

Marec 2009
P T S Č P S N
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiv

Plastik fantastik svet

6.03.2009

V stanovanju, kjer trenutno živim in ki sem ga v enem izmed prejšnjih postov že omenjala, ni ničesar. Skoraj ničesar. Ni omar, ni kavča, ni televizije, niti ni kuhinje, ne dnevne sobe. Noter smo samo ena provizorična postelja, ena provizorična miza in jaz. No, tu sta še dve opremljeni kopalnici – ena s tušem in pralnim strojem in druga z masažno kadjo. Da ne bi bila tako zelo sama in osamljena sem si kupila še eno rožico, ki (zaenkrat še) lepo cveti. Tudi neke vrste kavč sem si omislila (beri: armič s spalko), skratka pravi »luksuz«. ;-) Poleg plastik fantastik mize, ki je že bila v stanovanju, sem si kupila še plastik fantastik skledo za solato in plastik fantastik pribor. Stvar pač mora biti v stilu. Ker sem uradno še vedno študentka, lahko sicer brez problema jem tudi na bone v študentski menzi in ker je cena kar ugodna (2,50 €) in hrana dokaj okusna, večkrat grem tja. Ampak glej ga zlomka, tudi tam se jé iz plastičnih krožnikov s plastičnim priborom. Že to je pri nas skorajda nepredstavljivo, ampak kar pa sem opazila danes, je bilo naravnost šokantno. Po centru je vse polno manjših restavracij in barov, ki pa v teh dneh niso imeli miz zunaj, ker je non stop pralo, kot iz škafa. Danes pa je (končno) izza oblakov posijal sonček in terase so bile prepolne ljudi, željnih vitamina D. Že zjutraj skupine mladih zunaj ob kavici, pari za mizo, nastavljajoč se sončnim žarkom, pa tudi študentje s knjigo – vsi na sončku zunaj. Okrog poldneva, v času kosila, pa so seveda zunaj stregli tudi hrano – verjeli ali ne, s plastik fantastik priborom. Seveda ne gre za restavracije nevemkakšne kvalitete, ampak vseeno si česa takega ne predstavljam v Ljubljani ali kjerkoli drugje v Sloveniji. Ah, Italija je res svet zase.

 • Share/Bookmark
 

3 komentarjev »

 1. lordwales pravi

  Študiraš v Pisi?
  Upam da ne moš ostala pri makaronarjih, kjer je vse skupaj še malce bolj bedno kot pri nas.

  Pri nas s eje z pravim priborom in krožniki.
  Tudi v nakupovalnih centrih.

  Doma je najleše, zato dobrodošla spet na rodni grudi.

  Italijančke bo čez 3 -6 mesecev recesija tako ruknila, da bomo mi pod alpski slovenci napram njim kot arabski švejki.

  Sloveniji gre odlično.
  Še vedno uradno nismo v recesiji.
  imamo mimimalno gospodarsko rast.

  In najdražja kava pri nas je 1,5 Evra.
  In ne 5 kot pri makaronarjih

  6.03.2009 ob 22:03 | #

 2. matejMM pravi

  Kdaj bomo pa dočakali kakšno “plastik fantastik” fotko?

  7.03.2009 ob 07:54 | #

 3. meeya meeya pravi

  @LW – ah, še prehito bom nazaj :wink:
  @MatejMM – kakšno “plastik fantastik” fotko boste dočakali, ko pridem do kakšne povezave, pri kateri ne bom trepetala za vsako črko, če mi jo bo poslalo ali ne :lol:

  7.03.2009 ob 15:49 | #

Komentiraj

:mrgreen: :neutral: :twisted: :shock: :smile: :???: :cool: :evil: :grin: :oops: :razz: :roll: :wink: :cry: :eek: :lol: :mad: :sad:

Komentiranje iz tujine je omogočeno zgolj prijavljenim uporabnikom !

RSS vir za komentarje. | TrackBack URL